GDPR

Persondataregler under EU’s databeskyttelsesforordning, GDPR, eller persondataforordningen.

For at kunne tilbyde dig ridning i POR er vi nødt til at gemme nogle enkle persondata om dig eller dit barn. Vi passer godt på dine oplysninger og giver dem ikke til udenforstående.

Oplysningerne vi har om dig eller dit barn er: fødselsdato, navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse. Vi kan også have få oplysninger skrevet ned om ride-erfaring og eventuelle relationer til andre ryttere (søskende, klassekammerater og lignende). Vi indhenter og gemmer ikke særlige personfølsomme data om dig eller dit barn.

Vi har først og fremmest fået oplysningerne af dig selv, men vi kan også have indhentet telefonnummer eller adresse fra offentligt tilgængelige tjenester som Krak eller De Gule Sider.

Med de oplysninger vi har om dig eller dit barn kan vi tilbyde aldersrelateret og niveaurelateret ridning, og vi kan fakturere dig for ridningen. Vi kan også holde vores venteliste til ridehold ajour og kontakte jer, når der er nyt. Oplysningerne er samtidig nødvendige for at få foreningstilskud fra Hjørring Kommune.

Vi tager det faktum, at du giver oplysninger til os, som en accept af at vi får og opbevarer disse oplysninger.

Du kan til enhver tid bede om at få at vide hvilke oplysninger vi har om dig eller dit barn ved at skrive til rideklubpoulstrup@gmail.com. Du kan også bede os slette oplysningerne, og samtidig opsiger du medlemskabet i klubben.

Vi følger Dansk Rideforbunds Vejledning på området.