Part

Går du med en drøm om at få “din egen hest” ?

Så er muligheden der nu, for at afprøve om det at have hest er ”dig”, med alt hvad det indebærer.

Poulstrup Rideklub tilbyder part på vores fire skoleponyer.

Det betyder at du har lov/ret til at ride på hesten 2 gange om ugen (dog ikke springning), i de dage hvor den IKKE bliver brugt til undervisning. Herudover må du strigle og passe den som var det din egen hest.

Hesten SKAL passes efter udstukne retningslinier der er givet af rideklubben. Det er vigtigt, at man som partstager er klar over, det ansvar man påtager sig overfor hesten. Man SKAL have en basisviden for pleje af hesten.

Det er jo et levende dyr … ikke en cykel. Den SKAL behandles godt, ikke overanstrenges eller misbruges, og det er KUN partstager der har lov til at ride på hesten.

Du forpligter dig til at fodre rideskolehestene en fastlagt dag om ugen.

DER SKAL VÆRE FORÆLDRE-OPBAKNING

Prisen er 200 kr. pr. måned (betales forud) + ridehuskort til 50/100 kr. pr. md. og kræver medlemskab til rideklubben.

Der vil blive lavet kontrakt mellem rideklubben og partstager. Der vil være stikprøvevis ”kontrol” med rigningen m.m. og kontrakten vil blive ophævet med øjeblikkelig virkning i tilfælde af misligholdelse.

Er du interesseret i at have part, vil dette blive slået op på rideklubbens facebookside.

Man afhenter et ansøgningsskema i klubben, som udfyldes og aflevereres i postkassen inden ansøgningsfristen.

Har man spørgsmål til overstående, så kontakt Heidi Larsen på tlf: 29 62 10 06 eller Jonna Green på tlf: 71 72 04 09.