Undervisere

Dressur underviser – Line Thaarup Kristensen 

Mit navn er Line Thaarup Kristensen, jeg er 22 år og bor i vrå med min kæreste. Når jeg ikke laver noget med heste, går jeg på læreruddannelsen i Hjørring, spiller håndbold og træner et u-6/7 hold i håndbold.

Jeg har pt. ikke min egen hest, men hjælper andre med, at ride deres heste og ponyer. Jeg er primært springrytter og har redet til og med LA på hest og MA på pony.

Selvom jeg er springrytter ser jeg det som alt afgørende, at man har dressuren på plads. Det er dressuren der gør, at man kan komme fra A til B på en bane. Derfor har jeg altid vægtet grundridningen højt.

Jeg har tidligere undervist på Dronninglund Rideskole, hvor jeg havde både dressur-og springhold. Når jeg underviser kan jeg godt finde på at lave en masse forskellige ting, så det ikke blot bliver “sandkasseridning”

Jeg glæder mig til at lære jer alle at kende og ikke mindst have en masse sjove og lærerige mandage.

Dressur underviser – Else Marie Westergaard

Mit navn er Else Marie Westergaard, jeg bor på en lille går uden for Vrå, hvor jeg bor med min kæreste og vores dyr. Vi har fået hestene hjemme, her har jeg min stævne hest, en selvskabs pony og en opstaldet hest. Jeg har redet hele livet og siden jeg var helt lille har jeg haft mine egne heste.
Jeg har boet i Vendsyssel de sidste 3 år, og jeg kommer fra Thy
Jeg har redet et par enkelte dressur stævner men hovedsagligt spring stævner. Jeg ligger på noget la- mb niveau i dressur og la og mb i spring.
Jeg glæder mig til at møde jer, og ikke mindst undervise om tirsdagen!

 


 

 

Dressur underviser – Pernille Thomsen

Mit navn er Pernille Thomsen, og jeg underviser både onsdag og torsdag i klubben, hvilket jeg har gjort siden start 2021. Jeg har undervist siden 2015, og har derfor flere års erfaring med undervisning af både børn, unge og voksne herunder også børn og unge med handicap og specielle behov. Jeg forsøger at favne hver enkelt rytter på deres niveau, og derudfra hjælpe dem med at opnå de mål og drømme, som de har med ridningen.

Når jeg ikke underviser, er jeg ansat som staldmester i en stald, og så driver min kæreste og jeg vores eget landbrug med ca. 200 kvæg og dertilhørende jord lidt uden for Tornby.
Derhjemme har jeg også mine 3 heste, hvor jeg rider konkurrencer på den ene af dem, Max på 23 år, som jeg har dannet par med de sidste 16 år. Først som ponyekvipage, og nu som hesteekvipage i både dressur og spring. Jeg er hovedsageligt dressur rytter, hvor jeg er på LA-MB niveau, men springer også for lidt adspredelse.

Jeg ligger stor vægt på hestens trivsel, grundridning og selvfølgelig også “sjov og ballade” i min undervisning. Det er vigtigt for mig, at der er noget for alle, både for stævnerytteren, der vil starte stævner, men også elevrytteren, der nyder at komme ud til sin yndlingspony én gang om ugen til undervisning

Afløser til undervisning:

Katherine Nejstskov Nielsen