Undervisere

 Dressur underviser – Kathrine Nielsen

Jeg hedder Kathrine Nielsen, og er 26 år. Bor lige udenfor Poulstrup på en lille ejendom med min kæreste og alle vores dyr, heriblandt 6 heste, hvoraf jeg rider konkurrence på 2 af dem. De andre er føl, plage og avlshopper.

Jeg har redet hele livet, og startede som 10 årig med at springe ved stævner. Derfra tog det fart – i min pony tid red jeg på B-landsholdet for kat. 2 ponyer og har deltaget ved Baltic Cup flere sæsoner med placeringer, samt redet DM 3 gange.

På stor hest har jeg ligeledes konkurreret en del på min gode hest Pontiac på 10 år. Som 7 årig kvalificerede jeg ham til Ungheste Verdens Mesterskaberne i spring i Belgien og blev bedste danske ekvipage dernede det år. Derudover har vi deltaget ved championats finalerne, da han var 6 år. I sommers debuterede vi i 150 cm ved DM for seniorer.

Min anden hest Carmandia, som blot lige er blevet 5 år, har jeg redet siden juli, hvor hun også blev tilredet. Allerede her i det nye år er hun debuteret i LB og endda med en fejlfri runde. Hende forventer jeg mig meget af i løbet af denne sæson.

Jeg håber at der er rigtig mange, som kunne have lyst til at komme til undervisning hos mig, så skal jeg gøre mit bedste for, at det bliver både sjovt og lærerigt.

                     

Dressur underviser – Else Marie Westergaard

Mit navn er Else Marie Westergaard, jeg bor på en lille går uden for Vrå, hvor jeg bor med min kæreste og vores dyr. Vi har fået hestene hjemme, her har jeg min stævne hest, en selvskabs pony og en opstaldet hest. Jeg har redet hele livet og siden jeg var helt lille har jeg haft mine egne heste.
Jeg har boet i Vendsyssel de sidste 3 år, og jeg kommer fra Thy
Jeg har redet et par enkelte dressur stævner men hovedsagligt spring stævner. Jeg ligger på noget la- mb niveau i dressur og la og mb i spring.
Jeg glæder mig til at møde jer, og ikke mindst undervise om tirsdagen!


Dressur underviser – Emma Trier

Jeg hedder Emma og jeg er 20 år gammel.
Til daglig læser jeg på medicinstudiet i Aalborg, hvilket det meste af min tid går med.
Jeg har redet heste, siden jeg kunne gå, og min interesse har altid været indenfor dressuren.
Jeg har tidligere redet en del stævner, og jeg blev kvalificeret til at starte landsstævner på min pony, da jeg var 15 år.
Jeg elsker at lære fra mig og elsker arbejdet som underviser, hvor jeg kan se de små fremskridt for hver gang.
Det vigtigste for mig er, at der bliver skabt en hyggelig stemning i ridetimerne, hvor alle kan være med 🙂
For mig handler ridningen ligeså meget om hyggeligt samvær, som det handler om at udvikle sig.

 

Dressur underviser – Malene Mellergaard

Jeg hedder Malene Mellergaard og er 29 år. Jeg har redet siden jeg var 4 år, og har siden jeg var 10 år været en aktiv stævne rytter. Jeg er dressur rytter og har startet på MB niveau. Jeg har derudover udannet mange ungeheste, samt gennem flere år haft heste i tilridning.
Jeg bor på en lille ejendom uden for Østervrå sammen med min kæreste.

Jeg har flere års erfaring med undervisning af såvel pony rytter som hest rytter.
Ved siden af min ridning arbejder jeg til daglig som social- og sundhedsassistent.

I min undervisning ligger stor vægt på grundrigning og samspillet mellem hest og rytter. Derudover er det vigtig for mig at bidrage til at rytteren opnår en forståelse for dressuren samt hesten 😃
Min undervisning henvender sig til ALLE. Den seriøse rytter som ønsker at komme ud at starte stævne men også til nybegynder, let øvede eller ”hygge” rytteren.

Jeg glæder mig til at møde jer i Poulstrup Rideklub😃

 

Afløser til undervisning:

Vi siger velkommen til Marie Bruun, som fremadrettet vil være fast afløser istedet for Line Bak.