Undervisere

 Dressur underviser – Kathrine Nielsen

Jeg hedder Kathrine Nielsen, og er 26 år. Bor lige udenfor Poulstrup på en lille ejendom med min kæreste og alle vores dyr, heriblandt 6 heste, hvoraf jeg rider konkurrence på 2 af dem. De andre er føl, plage og avlshopper.

Jeg har redet hele livet, og startede som 10 årig med at springe ved stævner. Derfra tog det fart – i min pony tid red jeg på B-landsholdet for kat. 2 ponyer og har deltaget ved Baltic Cup flere sæsoner med placeringer, samt redet DM 3 gange.

På stor hest har jeg ligeledes konkurreret en del på min gode hest Pontiac på 10 år. Som 7 årig kvalificerede jeg ham til Ungheste Verdens Mesterskaberne i spring i Belgien og blev bedste danske ekvipage dernede det år. Derudover har vi deltaget ved championats finalerne, da han var 6 år. I sommers debuterede vi i 150 cm ved DM for seniorer.

Min anden hest Carmandia, som blot lige er blevet 5 år, har jeg redet siden juli, hvor hun også blev tilredet. Allerede her i det nye år er hun debuteret i LB og endda med en fejlfri runde. Hende forventer jeg mig meget af i løbet af denne sæson.

Jeg håber at der er rigtig mange, som kunne have lyst til at komme til undervisning hos mig, så skal jeg gøre mit bedste for, at det bliver både sjovt og lærerigt.

                     

Dressur underviser – Else Marie Westergaard

Mit navn er Else Marie Westergaard, jeg bor på en lille går uden for Vrå, hvor jeg bor med min kæreste og vores dyr. Vi har fået hestene hjemme, her har jeg min stævne hest, en selvskabs pony og en opstaldet hest. Jeg har redet hele livet og siden jeg var helt lille har jeg haft mine egne heste.
Jeg har boet i Vendsyssel de sidste 3 år, og jeg kommer fra Thy
Jeg har redet et par enkelte dressur stævner men hovedsagligt spring stævner. Jeg ligger på noget la- mb niveau i dressur og la og mb i spring.
Jeg glæder mig til at møde jer, og ikke mindst undervise om tirsdagen!


 

 

Dressur underviser – Pernille Thomsen

Mit navn er Pernille Thomsen, og jeg underviser både onsdag og torsdag i klubben, hvilket jeg har gjort siden start 2021. Jeg har undervist siden 2015, og har derfor flere års erfaring med undervisning af både børn, unge og voksne herunder også børn og unge med handicap og specielle behov. Jeg forsøger at favne hver enkelt rytter på deres niveau, og derudfra hjælpe dem med at opnå de mål og drømme, som de har med ridningen.

Når jeg ikke underviser, er jeg ansat som staldmester i en stald, og så driver min kæreste og jeg vores eget landbrug med ca. 200 kvæg og dertilhørende jord lidt uden for Tornby.
Derhjemme har jeg også mine 3 heste, hvor jeg rider konkurrencer på den ene af dem, Max på 23 år, som jeg har dannet par med de sidste 16 år. Først som ponyekvipage, og nu som hesteekvipage i både dressur og spring. Jeg er hovedsageligt dressur rytter, hvor jeg er på LA-MB niveau, men springer også for lidt adspredelse.

Jeg ligger stor vægt på hestens trivsel, grundridning og selvfølgelig også “sjov og ballade” i min undervisning. Det er vigtigt for mig, at der er noget for alle, både for stævnerytteren, der vil starte stævner, men også elevrytteren, der nyder at komme ud til sin yndlingspony én gang om ugen til undervisning

 

Afløser til undervisning: